Update: 'Diemers ziet af van lucratieve transfer: geen miljoenen voor Fortuna'

Update: 'Diemers ziet af van lucratieve transfer: geen miljoenen voor Fortuna'

Gepubliceerd: zondag 30 juni 2019 om 21:10zo 30-06-2019 om 21:10

Laatste update: maandag 1 juli 2019 om 14:11ma 01-07-2019 om 14:11

Fortuna Sittard dreigt sterkhouder Mark Diemers kwijt te gaan raken tijdens deze transferperiode. De Limburgers hebben van twee clubs uit het buitenland een bod op tafel liggen voor de creatieve middenvelder. Het hoogste bod zou zo'n twee miljoen euro bedragen.

Bronnen rond Fortuna melden aan De Limburger dat het om een Hongaarse en een Roemeense club gaat. Beide teams zouden in de voorronde van de Champions League uitkomen, wat zou betekenen dat het CFR Cluj uit Roemenië en Ferencvaros uit Hongarije zijn. De aanbieding van Ferencvaros zou al van tafel zijn geveegd, terwijl Fortuna wel nog onderhandelt met de club uit Roemenië.

Ivo Pfennings, directeur van Fortuna, bevestigt aan de krant dat er interesse voor Diemers is uit Roemenië en Hongarije. Verder wil hij er weinig over kwijt. De 25-jarige middenvelder maakte tijdens het afgelopen seizoen indruk bij de Limburgse promovendus. Diemers was basisspeler tijdens alle Eredivisiewedstrijden van zijn club en maakte in die 34 wedstrijden zeven doelpunten.

Update 1/7 14.11: Mark Diemers gaat níet naar CFR Cluj. De kampioen van Roemenië was met Fortuna Sittard akkoord over een transfersom van rond de twee miljoen euro, maar de 25-jarige middenvelder heeft ondanks een lucratief voorstel besloten geen transfer te maken. Dat meldt Voetbal International. Diemers wacht op andere opties. Ferençvaros was ook in de markt, maar de Hongaarse club bood een stuk minder dan Cluj.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws