'Tottenham werkt aan sensationele terugkeer van Real Madrid-paria Bale'

'Tottenham werkt aan sensationele terugkeer van Real Madrid-paria Bale'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 06:58di 16-07-2019 om 06:58

Gareth Bale staat mogelijk voor een bijzondere terugkeer naar Tottenham Hotspur. De Engelse topclub werkt volgens Marca aan de komst van de dertigjarige aanvaller, die op een dood spoor zit bij Real Madrid.

Real-trainer Zinedine Zidane maakte in het slot van afgelopen seizoen nauwelijks gebruik van Bale en lijkt de international van Wales liever kwijt dan rijk. Tottenham wil profiteren van die situatie. De Champions League-finalist is bereid om 50 tot 60 miljoen euro te betalen, meldt Marca. Real Madrid zou op de hoogte zijn van de interesse uit Engeland.

Het grootste struikelblok is het salaris van Bale. Spurs heeft duidelijk gemaakt dat het financieel onmogelijk is om 17 miljoen euro per seizoen te betalen. Dat bedrag strijkt Bale nu op in Madrid. Mogelijk is de international van Wales bereid om zelf water bij de wijn te doen.

Bale heeft bij Real Madrid nog een driejarig contract. Door zijn hoge salaris maakt hij weinig aanstalten om de club te verlaten, ook al is het duidelijk dat zijn perspectief op speeltijd is gemarginaliseerd door Zidane. Bale speelde eerder tussen 2007 en 2013 bij Tottenham. De club verkocht hem voor dik 100 miljoen euro aan Real Madrid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws