Update: Mokhtar (27) vervolgt zijn carrière in de Verenigde Staten

Update: Mokhtar (27) vervolgt zijn carrière in de Verenigde Staten

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 18:20vr 19-07-2019 om 18:20

Na mislukte avonturen in Turkije en Noorwegen gaat Youness Mokhtar zijn loopbaan vervolgen in de Verenigde Staten. Het Algemeen Dagblad meldt donderdag dat de clubloze aanvaller op het punt staat om zich te verbinden aan Columbus Crew. 

Mogelijk wordt Mokhtar (27) donderdag al gepresenteerd door de Major League Soccer-formatie. In Ohio ligt een contract voor anderhalf jaar klaar voor de voormalig speler van onder meer PSV, FC Twente en PEC Zwolle. 

Sinds juni is Mokhtar transfervrij. Zijn contract bij het Noorse Stabæk werd al na enkele maanden ontbonden. Eerder kwam ook een avontuur in Turkije, bij Ankaragücü, vroegtijdig tot een einde. In 2015 speelde Mokhtar enige tijd voor Al-Nassr, in Saudi-Arabië.

Mokhtar begon zijn loopbaan bij PSV. Hij blonk in het seizoen 2012/13 uit in Zwolle, verdiende een transfer naar Enschede en keerde in 2016 weer terug naar PEC.

Update 19/7 18.20: Mokhtar gaat inderdaad bij Columbus Crew aan de slag. De nummer elf van de Eastern Conference in de Major League Soccer heeft het nieuws via de officiële kanalen bevestigd. Voor hoeveel seizoenen de 27-jarige buitenspeler heeft getekend, laat de club in het midden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws