Sky Sports: Juventus en United zijn kolossale 'swap deal' aan het bekokstoven

Sky Sports: Juventus en United zijn kolossale 'swap deal' aan het bekokstoven

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2019 om 18:50di 30-07-2019 om 18:50

Laatste update: dinsdag 30 juli 2019 om 19:53di 30-07-2019 om 19:53

De zaakwaarnemer van Paulo Dybala is in Londen om met Manchester United te onderhandelen over een toptransfer. Mogelijk wordt Romelu Lukaku in een deal met Juventus betrokken. Dat meldt Sky Sports dinsdagavond. 

Sky Sports pakt groot uit met het nieuws dat de zaakwaarnemer van Dybala, United en Juve een spectaculaire 'swap deal' aan het bekokstoven zijn. Lukaku wil graag vertrekken uit Manchester en wordt óók gelinkt aan Internazionale. Nu lijkt dus een transfer naar Turijn in de maak. Dybala werd op zijn beurt in verband gebracht met Tottenham Hotspur. De verliezend Champions League-finalist lijkt Dybala echter niet te kunnen betalen. 

Maurizio Sarri, de nieuwe trainer van Juve, wil graag een extra spits aan zijn selectie toevoegen. Eerder werd Mauro Icardi (Internazionale) aan De Oude Dame gelinkt. Inter wilde meewerken aan een vertrek van de Argentijn als het zélf Lukaku naar Milaan kon halen. Met United kan vooralsnog alleen akkoord worden bereikt over een transfersom. 

Nu moet Inter waarschijnlijk dus op zoek naar een andere goalgetter, want Sky Sports meldt dus dat er dinsdag in Londen wordt gesproken over een spectaculaire ruildeal tussen Juve en United. Onder meer Edin Dzeko (AS Roma) zou op het lijstje van Inter staan. De Bosniër zou op zijn beurt weer vervangen kunnen worden door de bij Juventus overbodige Gonzalo Higuain. De nieuwe club van Matthijs de Ligt staat daarnaast op het punt om Moise Kean voor 30 miljoen - exclusief bonussen - aan Everton te verkopen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws