Harde uithaal naar 'ongeïnteresseerde' Lozano: 'Dit kán niet, gauw verkopen'

Harde uithaal naar 'ongeïnteresseerde' Lozano: 'Dit kán niet, gauw verkopen'

05-08-2019 14:28
113

Willy en René van de Kerkhof hebben het helemaal gehad met Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller riep met zijn houding tijdens de teleurstellende seizoensouverture tegen FC Twente (1-1) grote irritatie op.

Lozano speelde geen minuut, maar haalde het bloed onder de nagels vandaan bij de Kerkhofjes. "Als ik zaterdag zag hoe Hirving Lozano erbij lag op de reservebank... Hij lág! Toen dacht ik: jongens, dat is toch geen topvoetbal anno 2019?! Dit kán niet", foetert Willy bij Omroep Brabant. "Zo ongeïnteresseerd, hij gaf nergens om. Dat soort spelers moeten we niet in de ploeg hebben. Gauw verkopen, want de interesse is er helemaal niet bij hem."

"Iedereen wil natuurlijk graag spelen, maar Mark van Bommel moet dit de kop indrukken", valt René zijn broer bij. "Hoe Lozano erbij zat, daar moet een hartig woordje over gesproken worden. Hij zit met zijn kop ergens anders. Dat is niet goed voor het team en niet goed voor Van Bommel. Maar ook niet voor de supporters, natuurlijk. Die verwachten van zo'n man dat hij zijn best doet, als hij speelt."

Een vertrek van Lozano is volgens Italiaanse media een kwestie van tijd. Napoli wil naar verluidt een miljoenenbedrag overmaken naar PSV.