Update: 'PSV komt in zoektocht naar Lozano-opvolger uit bij Jahanbakhsh'

Update: 'PSV komt in zoektocht naar Lozano-opvolger uit bij Jahanbakhsh'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 06:52do 22-08-2019 om 06:52

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 11:39do 22-08-2019 om 11:39

PSV blijkt nog steeds geïnteresseerd te zijn in Alireza Jahanbakhsh. Samen met Feyenoord toonde de club uit Eindhoven begin augustus belangstelling voor de overbodige aanvaller van Brighton & Hove Albion, maar naar verluidt hoopt PSV nog steeds op een deal.

Althans, dat laat PSV-clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weten na geruchten uit Engeland rond PSV en Jahanbakhsh. 'Dit lijntje ligt uit en ik kan niet uitsluiten er dat er komende dagen nog iets mogelijk is, als andere dingen eventueel niet rondkomen', schrijft Elfrink op Twitter.

Elfrink schrijft verder nog dat PSV Jahanbakhsh 'interessant' vindt. Jahanbakhsh maakte vorig jaar zomer voor een recordbedrag de overstap van AZ naar Brighton, maar kwam in Engeland weinig aan spelen toe. Hij speelde negentien keer in de Premier League, waarvan twaalf keer als invaller. De nieuwe manager Graham Potter lijkt het niet in hem te zien zitten. Desondanks liet de man van 25 miljoen onlangs weten dat hij niet wil vertrekken uit Brighton.

Jahanbakhsh (26) scoorde in zijn laatste seizoen voor AZ maar liefst 21 keer. De club kocht de Iraniër in 2015 van NEC, waar hij met twaalf goals in 28 duels indruk wist te maken in de Jupiler League. Jahanbakhsh is afkomstig van het Iraanse Shahre Baran.

Update 11.34: Ook Voetbal International meldt dat PSV geïnteresseerd is in Jahanbakhsh. De Eindhovenaren zien in de voormalig AZ-uitblinker een uitstekende opvolger van Hirving Lozano, die de overstap gaat maken naar Napoli. Het is niet bekend of PSV zich al in Engeland gemeld heeft voor Jahanbakhsh. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Jahanbakhsh van toegevoegde waarde voor PSV?

(5061 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws