Vader Lozano laat zich horen: 'De operatie heeft vier maanden geduurd'

Vader Lozano laat zich horen: 'De operatie heeft vier maanden geduurd'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 07:08do 22-08-2019 om 07:08

Jesus Lozano is in de wolken met de transfer van Hirving Lozano naar SSC Napoli. Naar verwachting wordt de miljoenendeal tussen Napoli en PSV donderdag officieel gemaakt. 

"Ik ben meer dan blij. Ik ben in de zevende hemel", vertelt Lozano sr. aan Gonfialarate.com. "Het meest prachtige voor een vader is dat zijn kind de top bereikt. Napoli is geen tussenstap voor hem, maar een grote stap in zijn carrière en ik ben ervan overtuigd dat dit een belangrijke stap in zijn loopbaan is."

Volgens Lozano sr. zaten PSV en Napoli maandenlang aan de onderhandelingstafel. Dat komt redelijk overeen met berichten uit Italiaanse media. "Het was een lange operatie die vier maanden geleden begonnen is. Het heeft vier maanden geduurd om een akkoord te bereiken, maar ik wist al dat het Hirving's droom was om in Napels te spelen. Er was interesse van andere clubs, maar allen maakten ze geen aanstalten om hem te kopen. Dat deed alleen Napoli."

Loznao sr. sprak met zijn zoon, die blij is met de transfer naar Italië. "Stel je eens voor: mijn zoon die bij de club speelt waar ook Diego Armanda Maradona actief was. Dat idee maakt hem erg enthousiast. Ik weet dat hij al heeft besloten waar hij wil gaan wonen."

Poll

Gaat Lozano slagen in Italië?

(1551 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws