Bad boy Rami vindt alweer onderdak: na het weekend medische keuring in Turkije

Bad boy Rami vindt alweer onderdak: na het weekend medische keuring in Turkije

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 18:14zo 25-08-2019 om 18:14

Adil Rami heeft naar alle waarschijnlijkheid alweer een nieuwe club. De Franse stopper is transfervrij na zijn ontslag eerder deze maand bij Olympique Marseille, waarop Fenerbahçe toesloeg. De Turken gaan Rami na het weekend medisch keuren.

Op de eigen kanalen meldt Fener dat het Rami wil gaan presenteren als de keuring goed wordt doorstaan. De centrale verdediger heeft echter een reputatie opgebouwd door de jaren heen. Zo werd Rami ontslagen bij Marseille omdat hij aanwezig was bij de opnames van Fort Boyard, een Franse televisieshow. Hier had hij zijn club niet van op de hoogte gesteld en dat was voor Marseille reden om het contract met Rami te verscheuren.

Daarnaast was Rami bekend als wederhelft van de Canadees-Amerikaanse actrice Pamela Anderson, maar hun relatie werd eerder dit jaar verbroken. Anderson beweerde dat de Fransman haar bedrogen had en wil niets meer met Rami te maken hebben.

Mocht Rami op het voetbalveld laten zien waar hij toe in staat is, dan haalt Fenerbahçe een betrouwbare en sterke centrale verdediger binnen. De Fransman was onderdeel van de WK-selectie van 2018 die wereldkampioen werd (hoewel hij geen minuut speelde) en speelde voorheen ook voor Lille, Valencia, AC Milan en Sevilla.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws