'PSV wilde een transfersom en in Nederland ligt dat meestal wat lastiger'

'PSV wilde een transfersom en in Nederland ligt dat meestal wat lastiger'

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 19:05zo 25-08-2019 om 19:05

Bart Ramselaar is blij en opgelucht na zijn overstap van PSV naar FC Utrecht. Bij zijn jeugdliefde wil de 23-jarige middenvelder weer veel aan spelen toekomen.

Ramselaar kwam in zijn laatste jaar bij PSV niet in het stuk voor. "Ik ben iemand die veel lacht, maar er waren momenten dat ik minder heb gelachen", erkent hij tegenover FOX Sports. "Het is niet gelopen zoals ik had gehoopt, maar ik ben blij hier te zijn en wil weer lekker voetballen."

De toekomst van Ramselaar bleef lange tijd onduidelijk. "Op het begin had ik het buitenland in mijn hoofd, zo'n stap had ik ook verwacht. Waarom? Omdat PSV een transfersom wilde en in Nederland ligt dat meestal wat lastiger. Uiteindelijk is het toch gelukt met Utrecht. Andere clubs pakten niet door, deze club gaf mij het meeste vertrouwen."

Zijn laatste jaar in Eindhoven was 'niet leuk', aldus Ramselaar. "Ik heb twee seizoenen heel veel gespeeld, ben zelfs kampioen geworden als basisspeler. Maar toen kwam er een nieuwe trainer (Mark van Bommel, red). Mijn laatste seizoen is mislukt, maar als het omgedraaid was zou iedereen zeggen dat ik wel geslaagd was."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws