'Olympiakos-jeugd aangevallen door hooligans PAOK, trainer mishandeld met staaf'

'Olympiakos-jeugd aangevallen door hooligans PAOK, trainer mishandeld met staaf'

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 20:35di 10-09-2019 om 20:35

In Griekenland zijn zo'n honderd jeugdspelers van Olympiakos Piraeus Onder 16 aangevallen door fans van PAOK. De talentjes van de club uit Piraeus trainden in Thessaloniki, waar zij door supporters van de plaatselijke vereniging werden aangevallen en van hun spullen werden beroofd.

Het Griekse Gazzetta schrijft dat mensen in PAOK-shirt het trainingsveld waar de talentjes actief waren overvielen. De trainer van het jeugdteam probeerde zijn spelers te beschermen en werd daarop geslagen met een ijzeren staaf. De zoon van de trainer werd aangevallen door de overvallers en de kinderen zouden doodsbang zijn geweest.

De betrokkenen van Olympiakos hebben aangifte gedaan en aangegeven dat de hooligans van PAOK shirts, ballen en tassen hebben meegenomen van het trainingsveld. Later doken er beelden op dat spullen met het logo van Olympiakos erop werden verbrand in het Toumba-stadion, de thuishaven van PAOK.

De supportersrellen zijn al jaren een probleem in het Griekse voetbal. Vooral fans van PAOK hebben een beruchte reputatie. Vorig seizoen werden supporters van Ajax in het Champions League-duel bij AEK Athene nog aangevallen door Griekse hooligans.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws