'Heugelijk nieuws voor United: nieuw contract voor 15 miljoen euro per jaar'

'Heugelijk nieuws voor United: nieuw contract voor 15 miljoen euro per jaar'

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 15:05za 14-09-2019 om 15:05

Eindelijk goed nieuws voor Manchester United in de contractonderhandelingen met David De Gea. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, zo melden Engelse media zaterdag.

Voor hoeveel jaar de Spaanse doelman bijtekent, is nog onduidelijk. The Times spreekt van een contract voor vijf jaar, The Daily Mail verwacht dat De Gea vier seizoenen langer op Old Trafford blijft. De 28-jarige sluitpost kan hoe dan ook een riant salaris tegemoet zien. Volgens kwaliteitskrant The Times gaat hij jaarlijks vijftien miljoen euro opstrijken.

Daarmee krijgt De Gea een forse salarisverhoging. The Mirror rept van een weeksalaris van 400.000 euro per week, dat is 280.000 euro meer dan hij nu verdient. Manager Ole Gunnar Solskjaer zei vrijdag al dat hij vertrouwen heeft in het aanblijven van De Gea. United zou de deal met de Spaanse international nog dit weekeinde willen bevestigen.

De toekomst van De Gea, die in 2011 overkwam van Atlético Madrid, is al maanden onderwerp van gesprek. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2020 af. Hij werd de voorbije zomer in verband gebracht met Juventus en Paris Saint-Germain.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws