'Real Madrid in de markt voor 'Ajacied van 112 miljoen euro' én Ziyech'

'Real Madrid in de markt voor 'Ajacied van 112 miljoen euro' én Ziyech'

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 15:59zo 13-10-2019 om 15:59

Donny van de Beek is niet de enige Ajacied op het lijstje van Real Madrid. Dat meldt SPORT. De Koninklijke zou het vizier óók hebben gericht op Hakim Ziyech.

Real Madrid investeerde afgelopen zomer 300 miljoen euro in de selectie, maar het loopt nog steeds niet. Vooral de prestaties in de Champions League zijn ondermaats. De Madrilenen richten zich daarom weer op de transfermarkt, meldt SPORT. In de zoektocht naar versterkingen, steken twee bekende namen de kop op: Van de Beek en Ziyech.

De twee Ajacieden zouden de 'objetivos blancos' van Real Madrid zijn. Het liefst wil De Koninklijke in de winterse transferperiode zakendoen, maar het ligt niet voor de hand dat Ajax gaat meewerken aan een tussentijds vertrek van één van zijn sterren. Opvallend genoeg meldt SPORT dat Ajax-directeur Marc Overmars bij een bod van 112 miljoen euro op Van de Beek wél te porren zou zijn.

Ook een vertrek van Ziyech lijkt op dit moment niet aan de orde. Onlangs verlengde hij zijn contract tot de zomer van 2022 in Amsterdam. Hij is bovendien de best betaalde speler in de geschiedenis van de Eredivisie. Real Madrid zou desondanks denken aan een bod van vijftig tot zestig miljoen euro op Ziyech.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws