Meijers wil oude club Achilles'29 helpen: 'Alleen maar verliezers in deze kwestie'

Meijers wil oude club Achilles'29 helpen: 'Alleen maar verliezers in deze kwestie'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 13:44za 19-10-2019 om 13:44

Eric Meijers, de veelbesproken oud-coach van Achilles'29, heeft zich uitgelaten over de huidige situatie bij de club. De familie Derks ontzegde de club eerder deze week de toegang tot Sportpark De Heikant.

"Het is in en in triest wat er nu allemaal gaande is", vertelt de oud-coach tegen Omroep Gelderland. "Uiteindelijk zijn er alleen maar verliezers in deze kwestie. Voor een leek is het allemaal niet meer te volgen. Ik ben er twee jaar weg en in die tijd heeft er genoeg plaatsgevonden."

"Ik heb een geweldige tijd gehad bij Achilles, mijn sympathie in deze ligt bij beide partijen", vervolgt Meijers. "De familie was altijd heel begaan. Ze hebben altijd de eerste viool gespeeld en staan nu buitenspel, dat doet ze pijn. Ik denk dat ook zij niets anders willen dan een goede voetbalclub op hun grond."

Meijers wil bemiddelen in de ontstane situatie tussen de club en de familie Derks. "Daar sta ik zeker open voor, ik zou dat heel graag doen. Dit doet ontzettend veel pijn, helemaal als je weet welke successen we in het verleden met de vereniging hebben gehad. In en in triest voor het hele dorp."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws