Van Bommel: 'Vitesse-Sporting-Ajax... En nu kan ik er ineens niets meer van?'

Van Bommel: 'Vitesse-Sporting-Ajax... En nu kan ik er ineens niets meer van?'

Gepubliceerd: woensdag 6 november 2019 om 20:25wo 06-11-2019 om 20:25

PSV-trainer Mark van Bommel wil zich niet uit zijn evenwicht laten brengen door de mindere reeks waar de Eindhovenaren mee bezig zijn. Nadat er niet gewonnen werd van FC Utrecht, LASK Linz, AZ én Sparta, is de druk toegenomen in Eindhoven.

Dit komt niet bepaald als een verrassing voor Van Bommel. "Dat is de voetbalwereld, heel opportunistisch", laat hij weten in gesprek met FOX Sports. De trainer verwijst naar de serie wedstrijden tegen Vitesse, Sporting Portugal en Ajax van medio september. "Toen was het: als hij daar doorheen komt, dan is het wel een goede trainer. En nu kan ik er niets meer van? Dat is de voetballerij", aldus de montere Limburger.

Van Bommel wil het woord 'crisis' niet noemen en spreekt van 'verklaarbare' redenen. PSV had de afgelopen weken veel personele problemen met diverse blessures en schorsingen. "Daar wil ik me niet achter verschuilen. Maar dat is wel iets waarvan je intern zegt: jongens, dit en dit is er gebeurd. Een aantal dingen zijn verklaarbaar en een aantal dingen zijn niet goed."

PSV mag donderdagavond proberen om het sportieve tij te keren. LASK Linz is de tegenstander tegen wie er om 18.55 uur afgetrapt zal worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Gaat PSV winnen in Oostenrijk?

(3123 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws