'PSV moet het hebben van boerenslimheid, dat Ajax meer geld heeft zegt niet veel'

'PSV moet het hebben van boerenslimheid, dat Ajax meer geld heeft zegt niet veel'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 08:19di 12-11-2019 om 08:19

De fans van PSV hebben 'letterlijk buikpijn' van de situatie bij PSV, maar ze steunen hun club in voor- en tegenspoed. Dat stelt Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersverenging van PSV.

"Van het verval zijn wij ook geschrokken maar roepen dat Van Bommel weg moet, doe ik niet", zegt Timmermans over de crisis tegen het Eindhovens Dagblad. "Het is ook gewoon pech dat nu net je beste spelers geblesseerd zijn (Malen en Bergwijn, red.). Het maakt wel pijnlijk duidelijk dat de selectie niet breed genoeg is. PSV moet het hebben van boerenslimheid om de concurrentie met Ajax aan te gaan."

Timmermans bestrijdt dat PSV het momenteel aflegt vanwege de financiële slagkracht van rivaal Ajax. "Dat ze in Amsterdam meer geld hebben, zegt niet zoveel. De afgelopen vijftien jaar had Ajax ook een grotere begroting, maar toch werd PSV vaker kampioen."

De ploeg van Van Bommel wist al zes duels op rij niet te winnen en staat momenteel derde in de Eredivisie. De achterstand op koploper Ajax bedraagt al elf punten, nummer twee AZ heeft vijf punten meer dan PSV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Kan Van Bommel het tij nog keren bij PSV?

(8020 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws