Ziyech zoekt contact met elfjarige Yassine: 'Stuur dit bericht alsjeblieft door'

Ziyech zoekt contact met elfjarige Yassine: 'Stuur dit bericht alsjeblieft door'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 13:51vr 06-12-2019 om 13:51

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 14:55vr 06-12-2019 om 14:55

Hakim Ziyech probeert in contact te komen met de elfjarige Yassine, die tijdens de Champions League-wedstrijd tussen OSC Lille en Ajax het veld oprende en om het shirt van de Ajacied vroeg. Ziyech gaf zijn shirt na afloop aan een man die claimde de vader van het jongetje te zijn, maar dat niet is.

'Ik probeer in contact te komen met (de ouders van) het kind dat naar me toekwam tijdens Lille - Ajax! Stuur dit bericht alsjeblieft door naar hen, omdat ik het shirt heb gegeven aan een man die claimde zijn vader te zijn. Blijkbaar is hij dat niet en heeft hij het shirt ook niet gegeven. Stuur me een persoonlijk bericht met daarin een link naar het social media-account van de familie', schrijft Ziyech. 'Mensen die me in de maling nemen zoals deze man zullen worden geblokkeerd.'

"Ik kon niet terug om het shirt te krijgen, want ik had haast", vertelde Yassine in Franse media, naar aanleiding van de advertentie die op Ebay stond. Daarin werd het shirt van Ziyech te koop aangeboden. 

"Mijn moeder wachtte op mij en door de verkeersdrukte moesten we snel weg", laat Yassine weten aan Almarssadpro. "Iemand anders deed zich voor als mijn vader en heeft het shirt meegenomen!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws