'Chant du Départ' van Pogba: 'United-middenvelder in spoor Van de Beek naar Real'

'Chant du Départ' van Pogba: 'United-middenvelder in spoor Van de Beek naar Real'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 19:28za 07-12-2019 om 19:28

Mocht Donny van de Beek de overstap maken naar Real Madrid, dan moet de Ajax-middenvelder rekening houden met concurrentie van Paul Pogba. Volgens L'Equipe is het aannemelijk dat Manchester United volgende zomer meewerkt aan een transfer.

'Chant du Départ', kopt de toonaangevende Franse sportkrant zaterdag. Oftewel, vertreklied. Pogba ligt nog tot medio 2021 vast bij United, maar wil zijn contract niet verlengen. De Premier League-grootmacht moet de 26-jarige wereldkampioen daarom na dit seizoen verkopen om nog een transferbedrag te ontvangen. De eerdere vraagprijs van 150 miljoen lijkt al te hoog gegrepen.

Trainer Zinedine Zidane dringt bij de clubleiding van Real Madrid al langer aan op de komst van zijn landgenoot. De Koninklijke vond Pogba tot dusver te duur, maar daar komt volgens L'Equipe dus snel verandering in. De middenvelder zou 'vastberaden zijn om Engeland te verlaten, waarschijnlijk al komende zomer'. Een overstap naar de Spaanse grootmacht geniet zijn voorkeur.

De Telegraaf meldde vrijdag nog dat de transfer van Van de Beek naar Real Madrid 'een kwestie van tijd is'. De Oranje-international vertrekt voor zo'n 55 miljoen euro naar Spanje, aldus de ochtendkrant.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws