Publiek kritisch op Boadu: 'Liet me niet afleiden, zei al dat ik goed kan koppen'

Publiek kritisch op Boadu: 'Liet me niet afleiden, zei al dat ik goed kan koppen'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 10:53ma 16-12-2019 om 10:53

De 1-0 overwinning van AZ op Ajax is voor Myron Boadu een teken dat de Alkmaarders dit seizoen serieus genomen moeten worden. De matchwinner aan AZ-zijde durft het woord kampioenschap in de mond te nemen.

De ploeg van Arne Slot wierp zich tegen Ajax op als titelkandidaat. "Ja, ik denk wel dat we kandidaat zijn", zegt Boadu na afloop tegen Het Algemeen Dagblad. "Maar het is niet zo dat we het er echt over hebben of zo. En stel dat we volgende week verliezen, dan is dit allemaal weer voor niks. Maar inmiddels moeten we er wel echt rekening mee houden."

Boadu kopte in de negentigste minuut een hoekschop tegen de touwen. Hij klopte Perr Schuurs op slimmigheid en verraste Ajax-keeper André Onana. "Het publiek morde al een beetje", reageert de spits op zijn eerdere gemiste mogelijkheden. "Ik was er niet door uit het veld geslagen. Ik heb dan het vertrouwen dat die kans nog kan komen. En ik zei jullie toch al dat ik heel goed kan koppen?"

AZ speelt voor de winterstop nog een uitwedstrijd bij Sparta. Midweeks staat een bekerwedstrijd tegen Groene Ster op het programma.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Boadu de logische vervanger van Memphis in de spits bij Oranje?

(3544 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws