'Revolutie bij Arsenal: Aubameyang en twee anderen sturen aan op breuk'

'Revolutie bij Arsenal: Aubameyang en twee anderen sturen aan op breuk'

Gepubliceerd: donderdag 19 december 2019 om 15:58do 19-12-2019 om 15:58

Mikel Arteta staat op het punt om gepresenteerd te worden als nieuwe manager van Arsenal. In het Emirates Stadium krijgt de Spanjaard te maken met een aantal grote uitdagingen, meldt The Independent. Onder meer Pierre-Emerick Aubameyang wil weg.

Aubameyang wil volgens The Independent niets liever dan Arsenal verlaten. Het is onduidelijk wat de plannen van Arteta met de Gabonese sterspeler zijn. De dertigjarige Aubameyang is voor zijn gevoel op een leeftijd gekomen dat hij op korte termijn prijzen moet pakken. Een langer verblijf bij Arsenal zou hij daardoor niet meer zien zitten.

Mocht hij definitief tekenen in het Emirates Stadium, dan staat Arteta voor meer uitdagingen binnen de Arsenal-selectie. Ook Alexandre Lacazette en Granit Xhaka denken volgens The Independent aan een vertrek. Volgens het Britse dagblad is zelfs 'de helft van de spelersgroep' ontevreden. Dat zou niet te maken hebben met de aanstelling van Arteta, wel met het gebrek aan visie bij de club.

Arsenal staat na zeventien Premier League-speelronden op de elfde plaats met slechts 22 punten. Slechts één van laatste elf wedstrijden werd gewonnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws