'Dit was een kans om aan heel Nederland te laten zien waar we mee bezig zijn'

'Dit was een kans om aan heel Nederland te laten zien waar we mee bezig zijn'

20-12-2019 07:21
22

Mitchell Paulissen heeft gemengde gevoelens na de bekeruitschakeling van SC Cambuur tegen Feyenoord. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie domineerde het grootste gedeelte van de bekerwedstrijd, maar verloor wel met 1-2.

Cambuur was beter en drukte Feyenoord tegen de muur. Na afloop weet Paulissen niet welk gevoel overheerst: teleurstelling of trots? "Allebei, denk ik. Dit was voor ons een kans om aan heel Nederland te laten zien waar we mee bezig zijn", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

"Van tevoren wilden we ons spelletje ook tegen Feyenoord spelen. Achteraf kun je zeggen dat dat is gelukt, maar het gaat wel om winnen. We liggen er nu wel uit", zegt Paulissen.

Ook Feyenoord weet nu dat Cambuur een goed elftal heeft. "Wij wisten dat al een tijdje. Ik denk dat iedereen die gekeken heeft wel heeft genoten van ons. Ik denk niet dat ik de loting ga kijken. Het gaat om winnen en we zijn eruit. Dat is zuur, maar de mensen hier vinden het mooi wat we hier op de mat leggen", zegt hij.