Bayer Leverkusen kondigt gesprek aan met Bosz: 'Dan rustig praten'

Bayer Leverkusen kondigt gesprek aan met Bosz: 'Dan rustig praten'

02-01-2020 20:32
27

Peter Bosz gaat op het trainingskamp in Spanje in gesprek met de clubleiding van Bayer Leverkusen. Het doel van de gesprekken: overeenstemming bereiken over een nieuw contract. Bosz ligt nog tot het einde van het jaar vast in Leverkusen.

Bosz werd een jaar geleden aangesteld door de Duitse club. Hij wist zijn eerste seizoen af te sluiten met plaatsing voor Champions League-voetbal. Halverwege dit jaar staat Leverkusen op de zesde plaats. 

Naar verluidt waren Bosz en Leverkusen al een tijdje met elkaar in gesprek over contractverlenging, maar konden zij toen geen akkoord bereiken. Binnenkort gaan ze opnieuw met elkaar om de tafel. "In Spanje gaan we rustig met elkaar praten", laat technisch directeur Rudi Völler weten aan BILD.

"We zijn continu met elkaar in gesprek en zijn meer dan blij dat Peter bij ons is. Hij voelt zich goed bij de club, daar begint alles. Peter heeft een geweldige staf waar iedereen goed met elkaar samenwerkt."

"De eerste helft van het seizoen was goed, maar soms ook hobbelig", vervolgt Völler. "Er waren wat tegenslagen, maar de trainer bleef altijd trouw aan zijn visie en heeft dingen aangepast aan de situatie."