Advocaat wil versterkingen zien bij Feyenoord: 'Club weet hoe ik erover denk'

Advocaat wil versterkingen zien bij Feyenoord: 'Club weet hoe ik erover denk'

07-01-2020 07:49 Laatste update: 08:24
94

Dick Advocaat hielp Feyenoord uit het slop en wist de club voor de winterstop naar een vijfde plaats in de Eredivisie te loodsen, maar stilzitten doet de trainer niet. Advocaat wil versterkingen in de winterse transferperiode, zo ga hij aan bij het bestuur van de Rotterdammers.

Advocaat vindt dat Feyenoord ten minste twee aankopen nodig heeft om na de winterstop verder te kunnen waar het was gebleven. Dat deed hij bij zijn vorige club ook vaak in de winter, maar het lijkt in Rotterdam daadwerkelijk nodig. Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps ontbreken al langere tijd met een blessure en Nicolai Jörgensen kampt dit seizoen met pijntjes.

"De club weet hoe ik erover denk", vertelt Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Voor de winterstop hebben we ondanks blessures veel gewonnen, maar dat is natuurlijk geen vanzelfsprekendheid." Daarnaast hebben Yassin Ayoub en Liam Kelly maandag te horen gekregen dat ze mogen vertrekken bij de club.

Feyenoord oefent tijdens het trainingskamp in Marbella twee keer: woensdag neemt de ploeg van Advocaat het op tegen Hoffenheim, terwijl voor aanstaande zaterdag het duel met Borussia Dortmund op de rol staat.