Topscorer verrast door eigen ontwikkeling: 'Mijzelf herontdekt na mijn blessure'

Topscorer verrast door eigen ontwikkeling: 'Mijzelf herontdekt na mijn blessure'

Gepubliceerd: donderdag 9 januari 2020 om 14:55do 09-01-2020 om 14:55

Laatste update: donderdag 9 januari 2020 om 15:11do 09-01-2020 om 15:11

Cyriel Dessers heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden in Almelo. De spits van Heracles kijkt ernaar uit om zich in 2020 nòg meer te bewijzen.

Dessers prijkt trots bovenaan de topscorersstand van de Eredivisie en dat doet de Belg goed, nadat hij herstelde van een vervelende blessure. "Ik heb mijzelf herontdekt na mijn blessure. Ik heb aan mijn lichaam kunnen werken en daardoor vertrouwen in mijn lichaam en in mijzelf teruggekregen. Dat heb ik vervolgens mee kunnen nemen naar het veld. In mijn laatste wedstrijden voor FC Utrecht merkte ik dat al en die lijn kon ik doortrekken bij Heracles", zegt hij tegen RTV Oost.

De topscorer is zich bewust van de essentie van dit seizoen voor zijn carrière. "Op het moment dat ik bij Heracles tekende wist ik al dat dit het jaar van de waarheid zou zijn. Dat ik of een oké-spits ben in de Eredivisie, dat ik toch nog iets extra's kan of dat ik nog een stap kan zetten." Dessers is zich bewust van het feit dat hij ook in de tweede seizoenshelft moet blijven presteren. "Ik voel mij ook goed, maar ik zal mijzelf ook in de tweede seizoenshelft weer moeten laten zien. Anders heb ik er nog vrij weinig aan", concludeert hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws