'Tukker' El Ahmadi sluit terugkeer niet uit: 'Wie weet komt dat er nog van'

'Tukker' El Ahmadi sluit terugkeer niet uit: 'Wie weet komt dat er nog van'

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 08:19zo 12-01-2020 om 08:19

Laatste update: zondag 12 januari 2020 om 11:18zo 12-01-2020 om 11:18

Karim El Ahmadi is na dit seizoen transfervrij en sluit een terugkeer naar Nederland niet uit. De Marokkaanse middenvelder lijkt zijn oude club FC Twente daarmee en sprankje hoop te bieden.

Tegenover TC Tubantia reageert El Ahmadi op de vraag of hij eventueel terugkeert in Enschede. "Het is de stad waar ik vandaan kom en de club waar ik profvoetballer ben geworden. Ik heb er nog een huis, mijn familie woont er. Wie weet komt dat er nog een keer van."

Momenteel staat de ex-Feyenoorder onder contract bij Al-Ittihad in Saoedi-Arabië, maar dat duurt mogelijk niet meer zo lang. "Ik heb het erg naar mijn zin hier. Maar voor het eerst in mijn carrière ben ik transfervrij. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Ik hoop dat het een mooie zomer wordt. Voorlopig houd ik alle opties open, ik laat het op me afkomen, heb geen haast."

Een terugkeer naar Nederland valt in ieder geval niet uit te sluiten. "Terug naar Nederland zou ik ook niet erg vinden. Ik heb wel eens gezegd dat ik mijn carrière wel zou willen afsluiten bij de clubs van vroeger, de clubs die mij hebben gemaakt."

FC Twente is één van die clubs en El Ahmadi heeft nog altijd warme gevoelens bij Enschede. "Ik voel me een Tukker, overal waar ik kom neem ik dat gevoel mee. Of het nou in Rotterdam is of Amsterdam, of in het buitenland. Zo ben ik opgegroeid. Nuchter, lekker normaal doen. Mijn jaren bij FC Twente zijn ook belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij El Ahmadi terugkeren bij FC Twente?

(2789 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws