Willems reageert op zware blessure: 'Terwijl ik dit typ staan m'n ogen vol tranen'

Willems reageert op zware blessure: 'Terwijl ik dit typ staan m'n ogen vol tranen'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 18:29ma 20-01-2020 om 18:29

Jetro Willems is er kapot van dat hij de rest van het seizoen moet missen, nadat hij in het duel met Chelsea per brancard van het veld moest worden gedragen. Zijn club heeft maandag bevestigd dat de linksback zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. 

Het was een grote klap voor Willems, die maandagavond voor het eerst reageert op het slechte nieuws. 'Terwijl ik dit typ staan mijn ogen vol met tranen', begint hij op Twitter. 'Ik bid voor elke wedstrijd om iedereen de wedstrijd goed door te laten komen, of we nu winnen of verliezen. Zoals jullie misschien al gehoord hebben, de wedstrijd tegen Chelsea was de laatste van mij voor dit seizoen.'

De verdediger was tot nu toe uitstekend in vorm bij Newcastle, maar zijn goede prestaties worden dus abrupt onderbroken. 'Ik had een geweldig halfjaar, waarvoor ik iedereen wil bedanken. Het was fantastisch om voor Newcastle te spelen, ik kom sterker terug. Ik ga er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit niet mijn laatste wedstrijd was voor Newcastle', sluit Willems af.

Willems moest tegen Chelsea al snel het veld verlaten, nadat hij verkeerd terechtkwam na een duel met Callum Hudson-Odoi. De Nederlander schreeuwde het uit van de pijn en de vrees van Newcastle United is nu dus ook waarheid geworden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws