Hoop op plek in EK-selectie Koeman: 'Ik kan van waarde zijn voor Oranje'

Hoop op plek in EK-selectie Koeman: 'Ik kan van waarde zijn voor Oranje'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 16:45do 13-02-2020 om 16:45

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 19:56do 13-02-2020 om 19:56

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft nog altijd hoop op een plek in de EK-selectie van het Nederlands elftal. De aanvaller van Bournemouth kampt dit seizoen met blessureleed, waardoor hij nog niet veel in actie kwam. 

Begin december raakte Danjuma geblesseerd tegen Liverpool. Hij werkt nog altijd aan zijn herstel, maar het is nog niet duidelijk wanneer de aanvaller zijn rentree kan gaan maken. Ondanks dat hij dit seizoen pas tot tien Premier League-duels kwam, heeft hij nog hoop op het EK. "Als ik kan laten zien waar ik toe in staat ben dan hoop ik dat ik geselecteerd word", zegt Danjuma op de website van Bournemouth.

Eén keer eerder zat Danjuma bij de selectie van Oranje. In oktober 2018 maakte hij zijn debuut tegen Duitsland. "Met de kwaliteiten die ik heb kan ik presteren voor mijn club én mijn land", aldus de 23-jarige aanvaller. "Ik denk dat ik mijn waarde voor Bournemouth en de nationale ploeg kan hebben. Kwaliteit is blijvend, dus ik zie dit gewoon als een kleine terugslag en ben van plan om een grootse comeback te maken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws