Getafe-coach Bordalás niet bang voor Ajax: 'Spelen tegen clubs als Real en Barça'

Getafe-coach Bordalás niet bang voor Ajax: 'Spelen tegen clubs als Real en Barça'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 14:36wo 19-02-2020 om 14:36

Getafe-coach José Bordalás is niet bang om het donderdag tegen een team als Ajax op te nemen in de Europa League. De trainer geeft aan gewend te zijn aan goede teams, zoals FC Barcelona, Real Madrid, Valencia, Sevilla en Atlético Madrid.

Bordalás doet het nu al een aantal seizoenen bijzonder goed bij Getafe, voorheen een club tegen degradatie vocht. Ik ben echt trots dat we bij een relatief kleine club zulk goed werk blijven leveren. Voor Getafe is het een beloning om Europees te mogen voetballen", geeft hij aan op de persconferentie voorafgaand aan de wedtrijd tegen Ajax, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Ajax is een club met een grote historie en ze speelden vorig seizoen geweldig. Maar wij zijn gewend aan goede tegenstanders. We spelen tegen clubs als Real, Barcelona, Valencia, Sevilla en Atlético."

De trainer werd vroeger geïnspireerd door Johan Cruijff, al is dat aan het spel van zijn ploeg niet te zien. "Als kind wilde ik hem nadoen als voetballer. En als coach heb ik veel naar hem gekeken. Hij heeft mij geïnspireerd als een coach die het beste uit zijn spelers haalt", aldus Bordalás.

De wedstrijd tussen Getafe en Ajax begint donderdag om 18:55 uur in het Coliseum Alfonso Pérez.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws