LIVE: PSV en Feyenoord delen de punten na interessante topper (gesloten)

LIVE: PSV en Feyenoord delen de punten na interessante topper (gesloten)

01-03-2020 15:34 Laatste update: 16:29
383

Het is Super Sunday in de Eredivisie met twee absolute krakers. PSV en Feyenoord trappen om 14.30 uur af in het Philips Stadion. In dit liveblog houdt VoetbalPrimeur je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Eindhoven!

PSV lijkt de crisis te boven en wil na drie overwinningen op rij nu ook de ongeslagen reeks van Feyenoord beëindigen. De Rotterdammers verloren onder trainer Dick Advocaat nog niet in de Eredivisie: tien duels werden gewonnen, twee eindigden in een gelijkspel. Feyenoord staat momenteel derde in de Eredivisie, met een voorsprong van één punt op de Eindhovenaren en ook nog een inhaalwedstrijd tegen AZ te goed.

Bij PSV worden weinig verrassingen in de opstelling verwacht. Trainer Ernest Faber gaf al aan dat Daniel Schwaab zijn basisplaats behoudt ondanks zijn fout tegen Vitesse vorige week. De laatste weken is een belangrijke rol weggelegd voor Ryan Thomas, die als schaduwspits opereert rond Sam Lammers.

Feyenoord-coach Dick Advocaat was weinig geheimzinnig over zijn opstelling. Na het vertrek van Sam Larsson naar China zal Ridgeciano Haps tegen PSV als linksbuiten spelen. Róbert Bozenik is opnieuw de centrumspits, aangezien Nicolai Jörgensen nog geblesseerd is.

De opstellingen:

PSV: Unnerstall, Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodriguez; Ihattaren, Rosario, Hendrix, Gakpo; Thomas, Lammers

Feyenoord: Bijlow, Karsdorp, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Fer; Berghuis, Bozeník, Haps