Sturridge aangeslagen door gang van zaken: 'Gokken op voetballers moet stoppen'

Sturridge aangeslagen door gang van zaken: 'Gokken op voetballers moet stoppen'

Gepubliceerd: maandag 2 maart 2020 om 18:15ma 02-03-2020 om 18:15

Daniel Sturridge heeft volgens de FA enkele gokregels overtreden, waardoor zijn seizoen erop zit door een opgelegde straf. Hij vertrok bij Trabzonspor en vertelt nu zijn kant van het verhaal, waarin hij aangeeft dat hij en zijn omgeving nergens op ingezet hebben.

Middels een video op YouTube gaat de oud-speler van Chelsea en Liverpool in op de recente ontwikkelingen rond zijn persoon. "Om eerlijk te zijn, waren het een paar gekke dagen, afgelopen week. Mijn seizoen is over en ik ben volledig aangeslagen. Ik voel me hier raar over en ik denk dat ik niet moet doorgaan met het accepteren van loon van een club waar ik niet voor kan spelen. Trabzonspor en ik zijn dus overeengekomen om het contract te ontbinden. Ik wil de Trabzonspor-familie bedanken voor mijn tijd bij de club en ben heel dankbaar."

Sturridge ontkent de aantijgingen en vindt dat de mogelijkheden op gokken ingeperkt moeten worden. "Ik denk dat de gokbedrijven en de mogelijkheden om op volgende clubs van spelers te gokken moeten stoppen. Ondanks dat er is toegegeven dat ik en niemand uit mijn omgeving heeft gegokt, ben ik alsnog gestraft. Het was enorm teleurstellend en schokkend voor mij om het nieuws te horen", zegt een aangeslagen Sturridge. "Ik blijf vechten voor professionele voetballers, zodat zij in vrijheid met familie en vrienden kunnen praten, zonder het risico op een straf."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws