'Leven als in een film' in uitgestorven Milaan: 'Eten halen en direct naar huis'

'Leven als in een film' in uitgestorven Milaan: 'Eten halen en direct naar huis'

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2020 om 13:22ma 16-03-2020 om 13:22

Asmir Begovic besloot in januari zijn geluk in Italië te beproeven en had achteraf gezien geen slechter moment uit kunnen kiezen om Bournemouth op huurbasis te verruilen voor AC Milan. De Bosnische sluitpost zit sinds kort in quarantaine in Milaan.

Begovic heeft het gevoel dat hij in een film zit, vertelt hij aan The Mirror. "Alleen de supermarkt is nog open. Je kunt wat eten halen en dan meteen weer naar huis. It's crazy." De ontwikkelingen in Italië hebben elkaar in razend tempo opgevolgd. "Eerst speelden we zonder publiek (tegen Genoa, red.), wat geen fijne ervaring was. Aanvankelijk zou de competitie gewoon doorgaan, toen werd alles alsnog afgelast en vervolgens is het hele land in 'lockdown'."

Wanneer de doelman zich weer bij AC Milan mag melden, is nog niet duidelijk. "We zouden op 23 maart weer bij elkaar komen, maar dat lijkt momenteel niet haalbaar. Bij AC Milan heeft vooralsnog niemand positief getest. Ze hebben ons naar gestuurd en zeiden: we'll see you when we see you. We moeten deze maatregelen natuurlijk respecteren, maar het voelt zo vreemd om niet te kunnen trainen. Ik probeer mezelf bezig te houden, maar het komt nu vooral op Netflix aan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws