Breaking news

Ajax boekt zege na wereldgoal Gravenberch en wacht bloedstollende ontknoping

Het gaat van kwaad tot erger bij club Vreven: niemand mag stadion nog in

Het gaat van kwaad tot erger bij club Vreven: niemand mag stadion nog in

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 22:10di 24-03-2020 om 22:10

Het gaat van kwaad tot erger bij Sporting Lokeren, de club van Stijn Vreven. De noodlijdende Belgische club hoopte op een investeerder uit het buitenland, maar die heeft toch besloten om niet in te stappen. Daarnaast is iedereen technisch werkloos en mag alleen de conciërge het stadion nog in.

Dat bevestigt Lokeren aan Het Laatste Nieuws. Lokeren was al op sterven na dood, maar nu ziet het er nóg slechter uit. De club kreeg een maand de tijd om de financiën op orde te krijgen. Alleen trainer Stijn Vreven kreeg naar verluidt nog betaald. De selectiespelers wachten al maanden op hun geld, inclusief Nederlander Guus Hupperts.

De buitenlandse investeerder moest met vijf miljoen over de brug komen, maar heeft nu de stekker eruit getrokken. "De buitenlandse kandidaat-investeerder heeft besloten de onderhandelingen stop te zetten. Wij overleggen met de bewindvoerder voor de volgende stappen", zegt voorzitter Louis de Vries tegen Het Laatste Nieuws. Niemand, behalve de conciërge, mag het stadion nog in. De club vreest dat er dan eigendommen van de club worden ontvreemd.

Volgens Het Laatste Nieuws overweegt Lokeren te fuseren met KVV Zelzate, dat uitkomt op het vijfde niveau van België. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws