'Zlatan had ons het beslissende zetje gegeven, maar hij koos voor AC Milan'

'Zlatan had ons het beslissende zetje gegeven, maar hij koos voor AC Milan'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 12:42wo 25-03-2020 om 12:42

Laatste update: woensdag 25 maart 2020 om 12:45wo 25-03-2020 om 12:45

Zlatan Ibrahimovic heeft afgelopen winter overwogen om terug te keren naar Engeland. Championship-club Leeds United sprak met de Zweedse spits, die uiteindelijk voor AC Milan koos.

Dat claimt Andrea Radrizzani, de Italiaanse eigenaar van Leeds. Ibrahimovic liep uit zijn contract bij LA Galaxy en schermde met meerdere aanbiedingen. De keuze viel uiteindelijk op Milan, maar Leeds was óók een kanshebber. De 38-jarige spits sprak zelfs met de ambitieuze koploper van het Championship.

"Het was concreet met Zlatan Ibrahimovic", stelt Radrizzani, die naar eigen zeggen ook bezig was met Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), bij Sky Italia. "Zlatan had ons het beslissende zetje gegeven, maar hij koos voor AC Milan. Hij was erg eerlijk en transparant richting mij."

Leeds gaat aan kop in het Championship, met een buffer van zeven punten op de play-off plaatsen. Radrizzani spreekt de hoop uit dat er een 'correcte oplossing' komt voor de coronacrisis, waardoor het sterk de vraag is of de competities in Europa wel afgemaakt kunnen worden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws