Interesse in Robben valt niet goed: 'Ga dan ook maar voor Batman'

Interesse in Robben valt niet goed: 'Ga dan ook maar voor Batman'

Gepubliceerd: zaterdag 9 mei 2020 om 11:18za 09-05-2020 om 11:18

Dat de Braziliaanse club Botafogo belangstelling heeft getoond voor Arjen Robben valt niet bij iedereen goed. Oud-voetballer Denilson stelt voor dat de club dan ook maar achter superheld Batman aangaat.

Robben (36) stopte afgelopen zomer met voetballen, maar gaf onlangs in de podcast van Bayern München aan dat het soms toch kriebelt om weer terug te keren als voetballer. Botafogo deed hem vervolgens een serieuze aanbieding.

Denilson, 61-voudig Braziliaans international die in zijn carrière voor onder meer São Paulo, Real Betis en Girondins de Bordeaux heeft gespeeld, snapt helemaal niets van de belangstelling voor Robben. "Voetbal is geen geintje. Ga dan ook maar achter Batman aan", zegt Denilson tegen Terra. "Hij (president Ricardo Rotenberg, red.) zit al achter Robben aan, Batman is ook met pensioen. De supporters van Botafogo moeten niet voor de gek worden gehouden met deze situatie."

"We hebben het over een team dat al langere tijd zwalkt. Dan ineens komt er iemand die het over het binnenhalen van Robben heeft. Je moet nu niet praten over het halen van spelers", doelt Denilson op de gevolgen van de coronacrisis.

Ook de spelers van Botafogo ontkomen niet aan een salarisverlaging. "Als ik een speler van Botafogo zou zijn, geen salaris krijg of in moet leveren en er komt ineens iemand die het over Robben heeft..... Mijn god, een beetje meer verantwoordelijkheid is op z'n plaats", zegt Denilson.

Denilson is tegenwoordig commentator op de Braziliaanse televisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws