'Ik had komend seizoen voor Feyenoord kunnen spelen, maar niet tot elke prijs'

'Ik had komend seizoen voor Feyenoord kunnen spelen, maar niet tot elke prijs'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 09:14do 21-05-2020 om 09:14

Het is zijn 'droomclub', maar Feyenoord wordt niet de nieuwe werkgever van Bryan Linssen. De 29-jarige aanvoerder van Vitesse praat in de Volkskrant nog één keer over zijn afgeketste transfer naar De Kuip.

Linssen was niet te spreken over het contractvoorstel van Feyenoord, waardoor vorige week de stekker eruit ging. "Feyenoord is de droomclub waar menig kind wil voetballen, jammer dat het niet is gelukt. Ik ben 29 jaar, voor mij telt het complete plaatje. En als dat plaatje incompleet is, houdt het op", vertelt de aanvaller.

Het gesprek met Feyenoord-directeur Frank Arnesen was positief, maar het geboden salaris viel fors tegen. "Het is ook een kwestie van onderhandelen. Wanneer je een huis koopt, kun je ook bieden. En is je eerste bod ook vaak te laag. Dan is de vraag hoe graag je het huis wil hebben? Durf je zo laag in te zetten met het risico dat de koop niet doorgaat? Die strategie heeft Feyenoord verkozen", aldus Linssen.

"Een voetballer van mijn niveau heeft na zijn carrière geen miljoenen euro's op de bank staan. In deze fase van mijn carrière moet een volgende stap daadwerkelijk een stap voorwaarts zijn, ook financieel", stelt Linssen. "Feyenoord kwam nog met een tweede bod. Toen was mijn gevoel voor de club dusdanig kapot gemaakt dat ik er geen oren meer naar had. Ik had overal 'ja' op kunnen zeggen, ik had komend seizoen in het shirt van Feyenoord kunnen spelen. Maar niet tot elke prijs."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws