Hateboer overweegt transfer te maken: Dan sta ik daar voor open

Hateboer overweegt transfer te maken: "Dan sta ik daar voor open"

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 08:25wo 27-05-2020 om 08:25

Laatste update: woensdag 27 mei 2020 om 08:30wo 27-05-2020 om 08:30

Hans Hateboer hoort deze week of en wanneer hij weer met Atalanta Bergamo weer aan de bak moet in de Serie A. Na dit lopende seizoen staat de rechtsback open voor een transfer naar een andere competitie.

Hateboer, die met Atalanta ook nog actief is in de Champions League, spreekt met RTV Noord over zijn toekomst. "Als er wat moois komt, dan sta ik daar voor open", zegt de oud-speler van FC Groningen. "Ik wil wel graag weer een andere competitie zien. Ook om te kijken hoe veel beter ik nog kan worden. Maar om iets nieuws te vinden wat vergelijkbaar of beter is, is wel lastig. Ik heb het hier goed."

Hateboer rekent erop dat hij dit seizoen nog moet spelen met Atalanta, zowel in de Serie A als in de Champions League. Hij is klaar voor zijn rentree. "Deze week horen we officieel of de Serie A half juni wordt hervat. Ik ga er vanuit dat er weer gevoetbald gaat worden. Ik ben gewoon fit, net als de rest. Je ziet het er niet aan af dat we een tijd niet getraind hebben", aldus de vleugelverdediger.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws