Inleidende beschietingen bij Fortuna Sittard: KNVB officieel op de hoogte gesteld

Inleidende beschietingen bij Fortuna Sittard: KNVB officieel op de hoogte gesteld

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 07:31vr 29-05-2020 om 07:31

Fortuna Sittard-eigenaar Isitan Gün hoopt de Turkse mediatycoon Acun Ilicali op korte termijn binnen te halen. Dat bevestigt hij aan de NOS. Ilicali moet mede-eigenaar worden van de Limburgse eredivisionist.

"Komende periode gaan we proberen nader tot elkaar te komen en de details uit te werken", zegt Gün, die nu 85 procent van de Fortuna-aandelen bezit. Ilicali is één van de bekendste personen van Turkije, haalde als producent Deal or no Deal?, Got Talent, The Voice en Dancing with the Stars naar de Turkse televisie en brak deze week een Instagram-record. Momenteel zit hij vast op een exotisch eiland voor opnames van Expeditie Robinson.

"Afhankelijk van de vliegmogelijkheden - al kan het ook via een videoverbinding - schat ik dat we er over tien dagen wel uit gaan komen", aldus Gün. "Definitief is het dan nog niet, omdat goedkeuring van de KNVB vereist is in het kader van transparantie. We hebben hierover al contact met de bond."

Gün is uit op een 'strategisch partnerschap' met Ilicali, die een rol moet spelen in sponsordeals en commerciële expansie. Dat het met twee kapiteins op het schip lastiger wordt, wijst de Fortuna-baas van de hand. "Dit is altijd een topic in het Nederlandse voetbal. Ook bij onze trainerssituatie werd dat aangehaald. Men denkt dat er altijd maar één baas moet zijn. Er is een soort verlangen naar hiërarchie, maar zo hoeft het niet te zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SurvivorTürkiye #Survivor #Survivor2020 #Ünlüler #Gönüllüler #TV8 #SurvivorÜnlüler #SurvivorGönüllüler #TV8Survivor #Türkiye #dominicanrepublic

Een bericht gedeeld door Acun Ilıcalı (@acunilicali) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws