Nieuwe PSV-kans lonkt voor Romero: 'Ik blijf hopen, maar ze willen hem terug...'

Nieuwe PSV-kans lonkt voor Romero: 'Ik blijf hopen, maar ze willen hem terug...'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 07:42di 02-06-2020 om 07:42

Vélez Sarsfield heeft bot gevangen bij PSV. De Argentijnse club wilde het huurcontract van Maximiliano Romero verlengen, maar heeft daar niet de financiële middelen voor.

Romero keerde vorige zomer terug naar Vélez, dat hem begin 2018 nog voor tien miljoen euro aan PSV verkocht. De 21-jarige spits kon de hoge verwachtingen nog niet inlossen, mede door blessureleed. Hij kwam in anderhalfjaar tijd slechts twee keer in actie voor de Eindhovenaren.

Voor de uitbraak van het coronavirus toonde Romero in zijn thuisland wel de stijgende lijn te pakken te hebben. Hij scoorde zeven keer in 22 competitieduels en dat smaakte voor de Argentijnse club naar meer. Tyc Sports meldt echter dat PSV hem alleen langer wil afstaan als daar een huursom van één miljoen euro tegenover staat. Dat is te gortig voor Los Fortineros in deze crisis.

Daardoor keert Romero na 30 juni terug naar PSV. "Uit liefde voor Vélez kwam Maxi een jaar gratis naar onze club en was hij bereid om minder dan de helft van zijn salaris te verdienen. Ik blijf hopen, maar PSV wil hem nu terug...", zei Vélez-voorzitter Sergio Rapisarda onlangs tegen TNT Sports.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws