Sparta krijgt mooi signaal van hoofdsponsor: 'Zeer goed nieuws'

Sparta krijgt mooi signaal van hoofdsponsor: 'Zeer goed nieuws'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 13:52di 02-06-2020 om 13:52

Sparta en hoofdsponsor D&S gaan langer met elkaar door. Het vastgoedbedrijf uit Schiedam heeft het contract met één jaar verlengd, tot de zomer van 2022. D&S is al twee jaar hoofdsponsor van Sparta.

"Ik hoef niemand uit te leggen dat het betaald voetbal in een onzekere tijd zit vanwege de wereldwijde ontwikkeling van het Corona-virus", zegt Sparta-directeur Manfred Laros op de clubsite van de Kasteelclub. "Als we dan van onze hoofdsponsor een dergelijk signaal ontvangen dat zij juist nu het contract met Sparta willen opwaarderen en zelfs met een extra seizoen verlengen dan is dat zeer goed nieuws."

"Ook heeft D&S Groep aan ons aangegeven dat zij, net als vele andere supporters en sponsors geen compensatie wensen voor de niet-gespeelde wedstrijden van het afgelopen seizoen. Dat wij vandaag hier op het stadhuis van Schiedam, in het bijzijn van de burgemeester, dit nieuwe contract tekenen is een groot compliment naar zowel D&S Groep, dat haar maatschappelijke karakter laat zien in de stad, als naar Sparta als betrouwbaar A-merk in het betaalde voetbal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws