Swinkels moet per direct op zoek naar nieuwe club na slecht nieuws vanuit België

Swinkels moet per direct op zoek naar nieuwe club na slecht nieuws vanuit België

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 21:38wo 03-06-2020 om 21:38

Arjan Swinkels kan op zoek naar een nieuwe club. De verdediger met de weelderige haardos heeft woensdag te horen gekregen dat zijn contract bij KV Mechelen niet wordt verlengd, waardoor hij officieel transfervrij is.

De 35-jarige stopper speelde twee seizoenen voor Mechelen en kwam tot 54 competitiewedstrijden voor Malinwa. Daarvoor speelde hij in België ook voor Beerschot-Wilrijk en Lierse. In Nederland is Swinkels vooral bekend van zijn zevenjarige periode bij Willem II, maar hij speelde tussen 2014 en 2016 ook voor Roda JC. Het is nog niet duidelijk waar de centrale verdediger zijn loopbaan zal vervolgen.

Naast Swinkels is ook Bram Castro, voormalig doelman van onder meer Heracles, Roda JC en MVV, nu transfervrij. De Belgische goalie kan dus ook op zoek naar een andere club. Tom Caluwé, technisch directeur van Mechelen en vroeger in Nederland actief als middenvelder van Utrecht, bedankt de spelers op de website van Mechelen voor bewezen diensten. "Een titel, de bekerwinst en een zesde plaats: het zijn ongelofelijke prestaties waar deze spelers aan hebben meegewerkt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws