'Liverpool geeft zich gewonnen aan Chelsea en schakelt over naar Van Dijk'

'Liverpool geeft zich gewonnen aan Chelsea en schakelt over naar Van Dijk'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 08:51vr 05-06-2020 om 08:51

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 09:40vr 05-06-2020 om 09:40

Chelsea gaat de strijd om de handtekening van Timo Werner winnen. Dat melden verschillende media in Engeland, waaronder de BBC. Volgens The Independent heeft Liverpool de witte vlag gehesen en richt de club zich op Virgil van Dijk.

Werner leek voor de corona-uitbraak af te stevenen op een toptransfer naar Liverpool, maar donderdag meldden Duitse en Engelse media dat Chelsea aan het langste eind trekt. De Londense grootmacht betaalt de minimale afkoopsom van 60 miljoen euro aan RB Leipzig.

Liverpool-manager Jürgen Klopp had Werner graag verwelkomd op Anfield, maar neemt volgens The Independent zijn verlies. Een nieuw contract voor Van Dijk en Alisson Becker heeft nu de hoogste prioriteit. Van Dijk ligt vast tot medio 2023, Alisson een jaar langer.

Volgens de Duitse pers kan Werner voor vijf jaar tekenen bij Chelsea. Hij krijgt een jaarsalaris van ruim 11 miljoen euro en een garantie op meer speelminuten dan bij Liverpool. Chelsea trok dit jaar al de portemonnee voor Hakim Ziyech (40 miljoen euro).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws