Elia overweegt aandelenverkoop: Dan zit je de rest van je leven wel goed

Elia overweegt aandelenverkoop: "Dan zit je de rest van je leven wel goed"

07-06-2020 11:12 Laatste update: 08-06-2020 16:27
30

Eljero Elia is tijdens de coronacrisis een nieuwe weg ingeslagen. Onlangs kondigde hij op Instagram aan zijn eigen muzieklabel te beginnen.

Samen met SFB-rapper Priceless richt Elia zich op jonge, opkomende artiesten. "We willen de jeugd, de mensen die het minder hebben, de kans geven om muziek te kunnen maken en gehoord te worden", vertelt de aanvaller van Istanbul Basaksehir aan VICE Sports. "Samen groeien en ontwikkelen door muziek te maken."

Elia (33) doet het vooral uit passie. "Ik hoef er zelf niet speciaal groot mee te worden. Ik wil ook niet dat die artiesten een wurgcontract bij mij tekenen. Ik wil dat ze in de toekomst misschien genoeg geld verdienen om ook hun ouders te onderhouden, of andere mensen te kunnen helpen die dicht bij hun staan."

In de tussentijd is Elia ook deels eigenaar van Balr, 433 en Wannahaves. Van der Wiel verkocht zijn deel met flinke winst en Elia overweegt er ook uit te stappen. "Als ik klaar ben met voetbal, verkoop ik misschien mijn aandelen. Dan zit je de rest van je leven wel goed."