'Feyenoord laat oog vallen op transfervrije Gyamfi: concurrentie uit Engeland'

'Feyenoord laat oog vallen op transfervrije Gyamfi: concurrentie uit Engeland'

08-06-2020 11:17 Laatste update: 11:23
101

Feyenoord heeft interesse in het hoog aangeschreven Leicester City-talent Dennis Gyamfi. De achttienjarige rechtsback heeft een aflopend contract bij de Engelse club en wordt begeerd door meerdere Premier League-teams.

Dat meldt de Daily Record. Naast Feyenoord hebben ook Rangers FC, Arsenal en Manchester United volgens het Schotse medium interesse. Rangers deed afgelopen zomer al een voorstel aan Gyamfi, maar het talent bedankte destijds voor een verhuizing naar Schotland. De verdediger staat al zeker achttien maanden op de radar van manager Steven Gerrard, die een nieuwe poging wil wagen nu een ander Leicester City-talent, Calvin Bassey, voor Rangers heeft gekozen.

Gyamfi heeft de Nederlandse en Ghanese nationaliteit. Hij ziet geen kansen meer bij Leicester City, waar de aanwezigheid van Ricardo Pereira, James Justin en Daniel Amartey zijn ontwikkeling dwarszit. Bij Feyenoord is technisch directeur Frank Arnesen op zoek naar een potentiële opvolger van Rick Karsdorp, die na dit seizoen terugkeert na AS Roma na een huurperiode. Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida zijn de andere rechtsbacks in Rotterdam.