'Feyenoord gaat na Diemers nog steeds voor echte kwaliteitsinjectie'

'Feyenoord gaat na Diemers nog steeds voor echte kwaliteitsinjectie'

10-06-2020 06:56
108

Feyenoord zal geen genoegen nemen met de mogelijke komst van Mark Diemers. Volgens het Algemeen Dagblad blijft het de wens van de Rotterdamse club om nog een 'echte kwaliteitsinjectie te doen' op het middenveld.

Trainer Dick Advocaat wil nog een linkeraanvaller en twee middenvelders aan zijn selectie toevoegen, waarvan Diemers er waarschijnlijk dus één van zal zijn. Naast de nieuwelingen hoopt de club ook nog dat Leroy Fer zijn aflopende contract kan verlengen. Volgens het AD is Diemers niet gehaald om 'Feyenoord op sleeptouw te nemen, maar kan hij volgens de leiding wél een belangrijke rol vervullen'.

Aanvankelijk leek Feyenoord onder technisch directeur Frank Arnesen een nieuwe weg in te slaan op de transfermarkt, waarmee er verder dan alleen in Nederland gekeken zou worden. De komst van Diemers is een breuk van die nieuwe trend. Door de coronacrisis is het budget van Feyenoord echter nihil, en Diemers kan voor onder de één miljoen euro opgehaald worden. Bovendien staan de Rotterdammers nog in de wacht bij weifelende transfervrije spelers en kunnen ze pas na het eindigen van de grote competities bij buitenlandse clubs gaan rondkijken voor huurconstructies.