Chong hoopt op huurdeal komend seizoen: 'We geloven dat hij hier toekomst heeft'

Chong hoopt op huurdeal komend seizoen: 'We geloven dat hij hier toekomst heeft'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 09:12wo 08-07-2020 om 09:12

Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Tahith Chong, verwacht dat zijn cliënt komend seizoen op huurbasis voor een andere club speelt. Volgens de zaakwaarnemer is het belangrijk voor de ontwikkeling van de Nederlander om bij een andere club vlieguren te maken.

Chong maakte in 2019 zijn debuut voor United, toen trainer Ole Gunnar Solskjaer hem in de FA Cup-wedstrijd tegen Reading in het veld bracht als vervanger van Juan Mata. De Nederlander kwam tot op heden vijftien keer in actie voor The Mancunians. 

Chong verlengde in maart zijn contract bij de club, omdat hij denkt dat hij het gaat maken in Manchester. "Hij (Chong, red.) gelooft erin", begint Barnett in gesprek met Stretty News. "We geloven er allemaal in dat hij hier een toekomst heeft. Ik denk dat hij een geweldig talent is."

Barnett denkt dat speeltijd de sleutel is in de ontwikkeling van Chong. "Hij moet wedstrijden spelen en als dat betekent dat hij op huurbasis bij een andere club moet spelen dan moeten we daar over praten." Chong hoopt volgend seizoen indruk te maken op Solskjaer, die spelers als Marcus Rashford, Anthony Martial en Mason Greenwood de laatste weken ziet schitteren in de Premier League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws