Kudus won advies in voor transfer: 'Snappen elkaar, omdat we uit Afrika komen'

Kudus won advies in voor transfer: 'Snappen elkaar, omdat we uit Afrika komen'

16-07-2020 20:33
65

Mohammed Kudus is zeer te spreken over zijn transfer van Nordsjaelland naar Ajax. Voor zijn overstap won hij eerst advies in bij Andre Onana, die hem meer kon vertellen over de Amsterdamse club.

"Het voelt echt heel erg goed", begint Kudus in gesprek met het clubkanaal van Ajax. "Het is een nieuwe stap voor mij en het voelt goed om in Nederland te zijn. Het is een droom die uitkomt, ik droomde van een stap naar een grotere competitie. Toen ik van de interesse van Ajax hoorde was ik super blij. Ik wil de club en de trainer bedanken voor het vertrouwen."

Kudus hoopt de harten van de Amsterdamse voetbalfans te gaan veroveren. "Ik ben een aanvallende middenvelder, ik vind het fijn om te dribbelen en om kansen te creëren. Ik ben creatief en zorg voor magie op het veld", is de Ghanees ambitieus.

Onana
De middenvelder ging voor zijn overstap naar Amsterdam in gesprek met Andre Onana. "Hij kon mij goed adviseren en we snappen elkaar goed, omdat we allebei uit Afrika komen. Hij heeft veel ervaring en ik ben dankbaar voor wat hij mij kon leren." Kudus droomde eerder al van een avontuur bij Ajax, nu gaat het er ook echt van komen. "Ajax staat erom bekend om jonge spelers beter te maken. Ik wil mijzelf hier ontwikkelen en beter worden."