Lampard botst met Klopp en Lijnders: 'Ze moeten niet te arrogant worden'

Lampard botst met Klopp en Lijnders: 'Ze moeten niet te arrogant worden'

23-07-2020 10:56 Laatste update: 12:20
23

Chelsea-manager Frank Lampard waarschuwt Liverpool voor zelfoverschatting. In de eerste helft van de spectaculaire Premier League-topper op Anfield (5-3) kreeg hij het aan de stok met Jürgen Klopp en assistent Pepijn Lijnders.

Mateo Kovacic maakte een overtreding op Sadio Mané, waarna Trent Alexander-Arnold uit een vrije trap de 2-0 maakte. Vervolgens botste Lampard met Klopp en Lijnders. "Complimenten voor Liverpool dat ze de titel hebben gepakt, maar ze moeten niet te arrogant worden. Dat was het punt dat ik wilde maken, maar nu is het ook klaar", reageert Lampard bij Sky Sports.

"In mijn ogen was het geen overtreding van Kovacic. Zo waren er nog wel meer beslissingen die niet onze kant op vielen, maar ik heb geen problemen met Klopp hoor. De manier waarop hij zijn elftal heeft gecoacht dit seizoen is fantastisch", besluit Lampard. Klopp weigerde de woordenwisseling groot te maken. "Ik was verrast dat ik zo betrokken was bij de wedstrijd, omdat er voor ons niet op het spel stond. Ik vocht zelfs met Frank!"