Marsman wil meer bij Feyenoord: 'Ik heb dat niet geaccepteerd bij mijn komst'

Marsman wil meer bij Feyenoord: 'Ik heb dat niet geaccepteerd bij mijn komst'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 17:11za 15-08-2020 om 17:11

Nick Marsman legt zich niet zomaar neer bij een rol als stand-in van Justin Bijlow. Het liefst speelt de doelman komend seizoen zoveel mogelijk wedstrijden, maakt hij duidelijk in een interview met Feyenoord TV.

Marsman is door het vertrek van Kenneth Vermeer naar Los Angeles FC een plekje opgeschoven in de Feyenoord-hiërarchie, maar Bijlow lijkt net als vorig seizoen de voorkeur te krijgen van trainer Dick Advocaat. Hij is echter strijdbaar. "Het is niet helemaal waar dat ik bij mijn komst accepteerde dat ik derde keeper zou zijn", stelt Marsman. "Ik ben gewoon de strijd aangegaan."

Feyenoord lijfde Marsman vorig jaar transfervrij in. Hij kwam uiteindelijk tot vier optredens, gelijk verdeeld over de Eredivisie en Europa League. "Nu ben ik inderdaad een plekje opgeschoven. Ik heb ook al wat wedstrijden mogen meemaken, maar Justin heeft het gewoon heel goed gedaan."

Marsman gaat niet bij voorbaat akkoord met een reserverol in Rotterdam. "In elke wedstrijd die voorbijkomt, moet ik mezelf laten zien. Het is nu aan mij om het Justin moeilijk te maken, maar we moeten elkaar ook beter maken. Dat gaat hartstikke goed en we gunnen het elkaar van harte."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws