Klaassen: 'Speler waar wij niet vaak beschikking over hebben, écht versterking'

Klaassen: 'Speler waar wij niet vaak beschikking over hebben, écht versterking'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 19:32za 15-08-2020 om 19:32

Davy Klaassen heeft telefonisch contact gehad met Tahith Chong. Het Manchester United-talent staat in de belangstelling van Werder Bremen, dat hem graag op huurbasis naar Duitsland wil halen.

"Ik heb hem een berichtje gestuurd. Als je iets wilt weten: laat maar van je horen. Maar hij had voor mijn berichtje al voor Werder gekozen", vertelt Klaassen in gesprek met BILD. Chong hoopt bij Werder meer speelminuten te kunnen maken.

Van een deal tussen Werder en United is echter nog geen sprake. De twee clubs zijn nog in onderhandeling. Klaassen denkt dat de aanvaller een welkome versterking zou zijn voor Werder. "Hij heeft een goede dribbel en is een goede aanvaller", aldus Klaassen. "Een speler waar wij niet vaak de beschikking over hebben. Hij zou écht een versterking zijn, ik zou blij zijn wanneer hij de overstap maakt."

Of Klaassen volgend seizoen zelf nog in het shirt van Werder speelt is nog maar de vraag. Sören Lerby, de zaakwaarnemer van de Nederlander, liet eerder weten dat Klaassen bij Werder zou blijven. Klaassen zelf reageert terughoudend op die uitspraken. "Ik heb het hier naar mijn zin, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren", liet hij weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Duitsland is het beste voor Chong

Ja
73%
Nee
27%
(642 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws