'Messi heeft beslissing gemaakt en gaat op sociale kanalen uitsluitsel geven'

'Messi heeft beslissing gemaakt en gaat op sociale kanalen uitsluitsel geven'

27-08-2020 23:10
100

Volgens Spaanse media is het zeker dat Lionel Messi vertrekt bij Barcelona. Ondanks de pogingen van Barcelona-president Josep Maria Bartomeu om de Argentijn bij de club te houden, heeft hij zijn definitieve besluit al genomen.

Diverse Spaanse media laten weten dat Messi niet zal terugkomen op zijn besluit en dat La Pulga de komende dagen op zijn sociale kanalen bekend gaat maken dat hij Barcelona definitief zal verlaten. Als dat gebeurd is is er geen weg meer terug voor Messi, die nog steeds hoopt dat hij transfervrij weg kan uit Catalonië.

De beslissing van de Argentijnse superster is een hard gelag voor Ronald Koeman, die tot twee keer toe met Messi in gesprek ging om hem tot een langer verblijf te verleiden. Daar is de Nederlandse oefenmeester niet in geslaagd, waardoor hij zich kan gaan bezighouden met het formeren van een team zonder de absolute spil.

Fans van Manchester City houden de berichtgeving rond Messi met bovengemiddelde interesse in de gaten. Als de geweldenaar uit Rosario inderdaad vertrekt bij Barcelona, lijkt hun club de logische vervolgstap. Messi zou graag herenigd worden met Pep Guardiola, die op dit moment de scepter zwaait in het Etihad Stadium.