Update: 'Heerenveen rondt verrassende terugkeer Veerman vrijdagochtend af'

Update: 'Heerenveen rondt verrassende terugkeer Veerman vrijdagochtend af'

27-08-2020 23:38 Laatste update: 28-08-2020 08:17
116

Henk Veerman staat volgens Voetbal International op het punt om terug te keren bij SC Heerenveen. De sterke spits, die over zal komen van het Duitse Sankt Pauli, gaat waarschijnlijk een driejarig contract ondertekenen in Friesland.

Twee jaar geleden verliet Veerman het Abe Lenstra Stadion nog voor de club uit Hamburg, maar nu is de tijd alweer rijp om terug te keren. Voetbal International weet dat Heerenveen 'een groot aantal geïnteresseerde clubs' aftroeft. Vanuit Engeland en Duitsland was er interesse voor de spits, die afgelopen seizoen elf keer het net vond in de 2. Bundesliga.

Wedden

Meer odds

Veerman wil zelf graag dichter bij zijn familie zijn en vond dat Heerenveen hem het meeste te bieden had. De sterke aanvaller kijkt ernaar uit om een bepalende speler te worden in Friesland. Vrijdag zal de Volendammer medisch gekeurd worden, waarna het papierwerk afgehandeld kan worden. Als dat gebeurd is, zal de transfer snel beklonken worden.

Bij Heerenveen zal Veerman ploeggenoot worden van zijn naamgenoot Joey. De beide 'Veermannetjes' krijgen waarschijnlijk een leidende rol in het nieuwe elftal van de Friezen.

Update: Henk Veerman keert definitief terug bij sc Heerenveen, meldt Omrop Fryslân vrijdagagochtend. Na de medische keuring zet hij zijn handtekening onder een driejarig contract in het Abe Lenstra Stadion. De presentatie staat gepland voor 11.30 uur.